ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Kardaki Işık (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=792014)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 03:37 PM

Kardaki Işık
 
Kardaki Işık

Nicky Dillon, yaşadıkları büyük trajedinin ardından yerleştikleri New Hampshire''ın karlı ormanlarının derinliklerinde, babasıyla birlikte terk edilmiş yeni doğmuş bir bebek bulduklarında, on iki yaşının aklı ve deneyimiyle "Aile nedir? Rastlantı nedir?" sorularına yanıt aramaktadır. İnsanın yaşamının saniyeler içinde değişmesinin ardında gizli bir plan mı vardır yoksa sonsuz bir hiçlik mi?

Bir uyku tulumunun içinde zalimce karın kucağına bırakılan bebeğin hayatlarına girmesinden sonra, ıssızlığın ortasındaki evlerinin kapısı çalınmaya başlar. Gelenlerden biri, yaptığı korkunç seçimin ya da müthiş bir yanılgının pençesindeki genç bir kadındır.

Kalp kırıklığı ve pişmanlık zaten yaşamın olmazsa olmazı değil midir?

Anita Shreve milyonların okuduğu bu romanda aşkı ve beklenmedik sonuçlarını, insan ilişkilerinin karmaşıklığını büyük bir yalınlıkla dile getiriyor.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg






Piyasa Fiyatı - 09.09.2012
haber ver


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.