ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Zenginler İçin Evlendirme Bürosu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=786639)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 08:17 PM

Zenginler İçin Evlendirme Bürosu
 
Zenginler İçin Evlendirme Bürosu

Aradığınız aşkı bulmak her zaman kolay değildir. Özellikle de aile yapıları ve toplum yaşantıları, çiftlerin evlenmeden önce bir arada bulunup birbirlerini tanımalarına olanak sağlamıyorsa, bir ömrü paylaşacağınız kişiyi, daha da önemlisi “doğru kişi”yi seçmekte birtakım zorluklarla karşılaşılabilir.
2009 yılında “Melissa Nathan Komedi Romanı Ödülü” alan, “Zenginler İçin Evlendirme Bürosu”nda, Farahad Zama Hint toplumunun, çiftlerin evlenmeden önce görüştürülmemesinden yola çıkıyor ve günümüzde gittikçe popülerleşen bu tip büroların işleyişini konu alarak, derin bir kültürü tanımaları için okuyucuya detaylar sunuyor. Kitapta, ailelerin evliliğe bakış açılarından din ve kast sistemine; damat ve gelinlerde aranan ilginç özelliklerden örf ve âdetlere; Hint düğünlerinden yöresel yemeklerine dek uzanan geniş bir yelpaze gözler önüne serilirken, özgün dil kullanımıyla keyifli bir okuma sağlanıyor.
Hükûmete karşı protestolar düzenleyen gençlerin, bu yüzden acı çeken annelerin ve evlilik öncesi şanssızlıklar yaşayan genç bir kızın hikâyesi de romanın ara düğümlerini oluşturuyor

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg






Piyasa Fiyatı - 09.09.2012
17,85 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.