![]() |
Havuçlu Turp Otu Salatası Salatalar & Mezeler & Soslar
Havuçlu turp otu salatası
Havuçlu turp otu salatası Salatalar & Mezeler & Soslar Hazırlama süresi 15 dakika 4 kişilik 90 kalori Malzemeler: 1 adet kırmızı soğan 20 ml. üzüm sirkesi 10 ml. nar ekşisi 20 ml. zeytinyağı kapari hardal kakule tuz taze çekilmiş karabiber 1 demet turp otu 2 adet havuç Hazırlanışı: + Havuçları sebze fırçasıyla yıkayıp buharda dirice haşlayın. Dilimleyin. Soğanı jülyen kesin. Turp otunu yıkayıp süzülmeye bırakın. Havuçları 10 ml. zeytinyağında tuz ve kakule ile çevirin. Ilınmaya bırakın. + Karıştırma kabına hardal, zeytinyağı, nar ekşisi, sirke, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. + Tüm malzemeyi servis tabağına alın, sosu da ekleyip karıştırarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.