![]() |
Baklalı Garnitür Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Baklalı garnitür
Baklalı garnitür Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 400 gram iç bakla 300 gram kırmızı elma 1 yemek kaşığı limon auyu 200 gram soğan 30 gram margarin 250 gram süt kreması kekik tuz karabiber Hazırlanışı: Baklaları iki bardak tuzlu suda, orta ateşte ağzı kapalı olarak 15dk. pişirin ve süzün. Elmaları dörde bölün, çekirdeklerini çıkartın, küçük parçalara kesin. Kararmamaları için üzerlerine limon suyu gezdirin. Soğanları piyazlık doğrayın. Yağda pembeleştirin. Bakla ve elmaları ilave edip birlikte biraz kavurun. Yarım su bardağı su, süt kreması ve kekiği ekleyin. 5dk. hafif ateşte pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Hazırlamış olduğunuz bu baklalı garnitürü et yemeklerinin yanında servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.