![]() |
Domates Soslu İspanaklı Karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzem
Domates soslu ıspanaklı karnabahar
Domates soslu ıspanaklı karnabahar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzem Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 225 kalori Malzemeler: 1 adet karnıbahar 1 adet soğan 20 gram sıvı yağ 1 paket ıspanak(dondurulmuş) 500 gram domates (konserve) 50 gram kaşar peyniri 1 demet maydanoz toz şeker kırmızı acı biber tuz Hazırlanışı: Büyük bir tencerede tuzlu suyu kaynatın. Karnabaharı ayıklayın, yıkayın, tuzlu suda 20 dakika haşlayın. Soğanı kıyın, yağda pembeleştirin. Dondurulmuş ıspanak ile 6 yemek kaşığı su ilave edip ağzı kapalı olarak 15-20 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Domatesi tavada 5-10 dakika kaynatıp tuz, bir tutam şeker ve acı kırmızı biber ile tatlandırın. Peyniri rendeleyin. Maydanozu kıyın. Ispanağın suyunu süzüp bir tabağa alın. Süzdüğünüz karnabaharı da ıspanağın üzerine yerleştirin. Domates sosunu döküp üstüne rende peynir ve maydanoz serpiştirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.