![]() |
Kremalı Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Kremalı sebze
Kremalı sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 500 gram patates 100 gram iç bakla (haşlanmış) 1 adet kereviz 1 paket bezelye(dondurulmuş) 2 adet havuç 400 ml. sebze suyu (tablet) 200 ml. süt 200 ml. kremşanti 50 gram tereyağı 5 yemek kaşığı nişasta 1/2 demet maydanoz (kıyılmış) tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri küb şeklinde, kerevizi çubuk şeklinde doğrayın ve sebze suyunda ağzı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Havucu ayıklayıp doğrayın. 5 dakika sonra bezelye, havuç ve iç baklaları katın. Süt, kremşanti ve tereyağı ilave edip bir taşım kaynatın. Nişasta ile koyulaştırın. Tuz, karabiber ve muskat ile tatlandırın. En son kıyılmış maydanozu katın. Dana jambonla birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.