![]() |
Turşu Yemeği Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Turşu yemeği
Turşu yemeği Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik Malzemeler: 100 gram soğan 800 gram çok ince kıyılmış lahana turşusu 30 gram tereyağı 30 gram şeker 50 ml. üzüm sirkesi 1 adet defne yaprağı 3 yemek kaşığı turşu suyu tuz tane karabiber Hazırlanışı: Soğanı soyun, ince doğrayın. Tereyağını eritin, soğanı tereyağında pembeleştirin. Şeker, tane karabiber, defne yaprağı ve lahana turşusunu ilave edin. 300 ml. su ve sirkeyi katın. Kapağı hafif aralık olarak, orta ateşte 40 dakika pişirin. Tuz ve turşu suyu ile tatlandırın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.