![]() |
Portakal Ve Mandalinalı Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Portakal ve mandalinalı kereviz
Portakal ve mandalinalı kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 110 kalori Malzemeler: 2 adet portakal 6 adet mandalina 4 adet kereviz 15 adet arpacık soğanı 20 ml. zeytinyağı 10 gr. un toz şeker tuz Hazırlanışı: Kerevizleri soyup ikiye kesin. Derince bir kapta unu su ile karıştırın. Kerevizleri bu suyun içine koyun. Arpacık soğanlarını soyun. Portakal ve mandalinaların kabuklarını soyun. Beyaz kısımlarını temizleyin, fileto çıkararak dilimleyin. Zeytinyağını tencereye koyun. Soğanları ve şekeri ekleyin. Hafifçe karamelleştirerek çevirin. + Kereviz, portakal, tuz ve mandalina dilimlerini soğanların üzerine ekleyin. Kerevizler yumuşayana kadar pişirin. Ilınmaya bırakın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.