![]() |
İspanaklı Kurvasanlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Ispanaklı kurvasanlar
Ispanaklı kurvasanlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 35 dakika 6 kişilik Malzemeler: 300 gram dondurulmuş yaprak ıspanak 120 gram taze kaşar 150 gram kıyma 1 adet yumurta 1 paket dondurulmmuş milföy hamuru 1 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı kremşanti 1 yemek kaşığı susam Hazırlanışı: Ispanak çözüldükten sonra fazla suyunu sıkarak alın. Peyniri ince ince rendeleyin. Ispanak ve peyniri kıyma, yumurta, tuz ve karabiberle yoğurun. Milföy hamuru dondurucudan alın ve üçgen şeklinde kesin. Kestiğiniz hamurların üzerlerine 2şer yemek kaşığı ıspanaklı iç koyup sarın. Yumurta sarısı ile kremşantiyi karıştırıp kruvasanların üzerine sürün. Daha sonra susamları serpin. Hazırladığınız kurvasanları yağlı kağıt yaydığınız fırın tepsisine dizin ve 180 derece sıcaklıktaki fırının alttan 2. rafında 15 dk pişirin. Soğumadan servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.