![]() |
Pecorino Peynirli Bakla Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Pecorino peynirli bakla
Pecorino peynirli bakla Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1.5 saat 20 kişilik Malzemeler: 5 kilogram kabuklu bakla 10-1 yemek kaşığı zeytinyağı 1-2 tatlı kaşığı deniz tuzu 400 gram Pecorino peyniri tuz Hazırlanışı: Baklaları (750 gram donmuş bakla içi de kullanabilirsiniz) kabuklarından çıkarın, 5 dakika tuzlu kaynar suda haşlayın. Sudan çıkarın, hemen soğuk sudan geçirip süzün. Baklaların dışlarındaki ince zarları parmaklarınız arasında ezerek çıkarın. Zeytinyağı ve deniz tuzu ile karıştırın. Peyniri küçük küp biçiminde doğrayın, servis yapmadan az önce bakla ile harmanlayın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.