![]() |
Tahinli Fındık Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Tahinli fındık dolması
Tahinli fındık dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 6 kişilik 214 kalori Malzemeler: 1 kg. ebegümeci 350 gr. kıyma 1 adet soğan 10 gr. salça 50 ml. tahin 20 ml. zeytinyağı 100 gr. bulgur 50 gr. ceviz 1 demet dereotu tuz karabiber Hazırlanışı: Ebegümecileri blanşe edin. Bulguru sıcak suya koyun. Cevizi kabaca çekin. Soğanı küp, derotunu ince doğrayın. Tüm iç malzemesi ile karıştırın. Harcı ebegümecilere sarıp, tencereye dizin. Yapraklar yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.