![]() |
Soğan Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Soğan Çorbası
Soğan Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 290 kalori Malzemeler: 4 adet beyaz tatlı soğan 30 gr. margarin + 20 gr. biberiye 500 ml. et suyu 200 gr. kiraz domates 150 ml. krema 2 adet yumurta sarısı tatlı kırmızı toz biber tuz taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı: Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp margarin ile 5 dakika kavurun. 10 gr. biberiyeyi kıyıp, soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ettikten sonra tencerenin kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Kiraz domatesleri yıkayıp ikiye bölün. Kremayı yumurta sarıları ile çırpın. Delikli kepçe ile çorbanın içinden süslemek için bir miktar kavrulmuş soğan alıp, kalan çorbayı el blender’ı ile püre haline getirin. Yumurtalı kremayı yavaş yavaş çorbaya ekleyerek karıştırın. Tuz ve baharatlar ile çorbayı tatlandırın. Süslemek için ayırdığınız soğanları ve kiraz domatesleri ekleyip çorbayı tekrar pişirmeden servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.