![]() |
Dana Biftek
Dana biftek
Dana biftek Hazırlama süresi 25 dakika 2 kişilik 360 kalori Malzemeler:
Biftek dilimlerinin her iki tarafını tuzlayıp biberleyin. Nişastayı küçük bir tabağa koyun, etleri nişastaya bulayın. Margarinin yarısını bir tavada kızdırın. Etlerin önce bir yüzünü, sonra diğer yüzünü kuvetli ateşte kısa bir süre kızartın. Tavada kalan kızartma yağına, şarap ve 1-2 tatlı kaşığı limon suyu katıp bir taşım kaynatın. Daha sonra « su bardağı sıcak su ilave edip kalan yağı katın. Kaynatmaya devam edin. Son olarak etleri tavaya koyup sosla birlikte ısıtın. Üzerlerine maydanoz serpip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.