![]() |
Güler Duman Halay Potbori 1 Şarkı Sözü- Halay Potbori 1 Sözleri- Halay Potbori 1
Kokladığın Güller Olam
Güler Duman Halay Potbori 1 Şarkı Sözü- Halay Potbori 1 Sözleri- Halay Potbori 1 Yar Senin Yar Senin Yürüdüğün Yollar Olam Yar Senin Yar Senin Ağzındaki Diller Olam Yar Senin Yar Senin Sevdiğini Söyler Misin Yar Beni Yar Beni Ah Yar Beni Diyar Beni Yar Beni Yar Beni Al Hançeri Vur Sineme Yar Beni Yar Beni Sen Güneşsen Yar Beni De Ay Eyle Selvi Isen Bir Yanına Dal Eyle Dal Eyle Sultan Isen Kul Eyle Köle Eyle Razı Olup Sever Misin Yar Beni Yar Beni Ah Yar Beni Diyar Beni Yar Beni Yar Beni Al Hançeri Vur Sineme Yar Beni Yar Beni Şu Dağların Başına Yar Oy Yandım Yar Ateşine Gel Oy Gel Oy Bileydim Ayrılık Var Yar Oy Yar Oy Düşer Miydim Peşine Gel Oy Gel Oy Bu Dağların Ardından Yar Oy Yar Oy Yandım Yar Sevdasından Gel Oy Gel Oy Vefalı Yar Olsaydı Yar Oy Yar Oy Giderdim Arkasından Gel Oy Gel Oy Gel Gülüm Gel Canım Seni Severem Saram Kollarıma Sensiz Neylerem Al Canım Fedadır Senin Yoluna Ağlama Sil Gözün Vallah Ölürem Vur Davulcu Vur Davula Güm Güm Gümlesin Kız Oğlanı Sevmiş Dünya Malı Neylesin O Ela Gözlerin Bendimi Yakar Sevdiğin Almayan Canından Bıkar Gel Seni Kaçıram Bizim Ovaya Ben Sevem El Ala Bana Kim Bakar Vur Davulcu Vur Davula Güm Güm Gümlesin Kız Oğlanı Sevmiş Dünya Malı Neylesin |