![]() |
Justin Bieber That Should Be Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber That Should Be Me
Justin Bieber That Should Be Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber That Should Be Me
Justin Bieber That Should Be Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber That Should Be Me Justin Bieber That Should Be Me Türkçe Çeviri, Justin Bieber That Should Be Me Türkçesi, Justin Bieber That Should Be Me Türkçe Çevirisi Justin Bieber - That Should Be Me - Türkçe Çeviri Everybody's laughing in my mind Aklımda herkes gülüyor Rumors spreading 'bout this other guy Diğer çocukla ilgili dedikodular yayılıyor Do you do what you did when you Benimle yaptıklarını did with me Yapıyor musun Does he love you the way I can Benim sevdiğim kadar seni seviyor mu Did you forget all the plans Beraber yaptığımız bütün planları that you made with me Unuttun mu 'cause baby I didn't çünkü ben unutmadım That should be me Ben olmalıydım Holdin' your hand Ellerini tutan That should be me Ben olmalıydım Makin' you laugh seni güldüren That should be me Ben olmalıydım This is so sad bu çok üzücü That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım Feelin' your kiss Öpüşünü hisseden That should be me Ben olmalıydım Buyin' you gifts Sana hediye alan This is so wrong, Bu çok yanlış I can't go on, Devam edemem, till you believe that sen inanana kadar That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım Yeah, Evet You said you needed a little time Biraz zamana ihtiyacın olduğunu söylemiştin for my mistakes Hatalarım için It's funny how you use that time Bu zamanı beni değiştirmek için kullanman to have me replaced çok gülünç But did you think that I wouldn't see you out at the movies ama sinemadan çıkışta seni görmemem gerektiğini düşünmedin mi Whatcha doin' to me Bana ne yapacaksın you're taken' him where we used to go Onu bizim gittiğimiz yerlere götürdün Now if you're tryin' to break my heart Eğer şimdi kalbimi kırmak istiyorsan it's working 'cause you know that İşe yarıyor, çünkü bunu biliyorsun That should be me Ben olmalıydım Holdin' your hand Ellerini tutan That should be me Ben olmalıydım Makin' you laugh Seni güldüren That should be me Ben olmalıydım This is so sad Bu çok üzücü That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım Feelin' your kiss Öpüşünü hisseden That should be me Ben olmalıydım Buyin' you gifts Sana hediye alan This is so wrong, Bu çok yanlış I can't go on, Devam edemem, till you believe that sen inanana kadar That should be me Ben olmalıydım I need to know should I fight Aşkımız için bu kadar çok for our love for this long Savaşmam gerekir mi bilmeliyim It's getting harder to shield Korumak gittikçe zorlaşıyor this pain in my heart Kalbimdeki bu acıyı That should be me Ben olmalıydım Holdin' your hand Ellerini tutan That should be me Ben olmalıydım Makin' you laugh Seni güldüren That should be me Ben olmalıydım This is so sad Bu çok üzücü That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım Feelin' your kiss Öpüşünü hisseden That should be me Ben olmalıydım Buyin' you gifts Sana hediye alan This is so wrong, Bu çok yanlış I can't go on, Devam edemem, till you believe that sen inanana kadar That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım That should be me Ben olmalıydım netten alıntıdır.. |