ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yazılım & Donanım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=247)
-   -   Acil YARDIM (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=76724)

TiFus 05-14-2009 06:07 PM

Acil YARDIM

Acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar javaspirt'i taraycımda nasıl etkin hale getiricem lütfen yardım edin .... bilgisayarımda her şey kısıtlı şuan hiçdiğilse javaspirt nedir anlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

TiFus 05-14-2009 06:45 PM

Cevap : Acil YARDIM

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ....

ysnkrks 05-14-2009 06:48 PM

hangi internet tarayıcısını kullanıyosun..

ysnkrks 05-14-2009 06:50 PM

Internet Explorer 5.x/6.x
  • Ana menüden Araçlar | Internet Seçenekleri... öğelerini seçin.
  • Açılan İnternet Seçenekleri penceresinin tepesinden Güvenlik sekmesine tıklayın.
  • Güvenlik seçeneklerinin üstünde gösterilen alanlardan en baştaki İnternet simgesini seçin.
  • En alta doğru Özel Düzey düğmesini göreceksiniz. Onu seçin.
  • Açılan pencerede aşağı doğru giderek Aktif Komut Dizileri yazan öğeyi bulun.
  • Orada Etkinleştir yazılı öğeyi seçin.
Internet Explorer 5.x (Macintosh)
  • Düzen menüsünden Tercihler öğesini seçin (Mac OS X kullanıcıları Explorer menüsünden seçim yapacaktır).
  • Web Tarayıcı sekmesine tıklayın. Web İçeriği maddesine tıklayın.
  • Aktif İçerik bölümünde Komut Dizilerini Etkinleştir kutusu mutlaka işaretli olmalıdır.
Internet Explorer 4.x
  • Ana menüden Görünüm | Internet Seçenekleri... öğelerini seçin.
  • Açılan İnternet Seçenekleri penceresinin tepesinden Güvenlik sekmesine tıklayın.
  • Güvenlik seçeneklerinin üstünde gösterilen alanlardan en baştaki İnternet simgesini seçin.
  • Aşağıya doğru, üstünde özelleştir yazan düğmeyi seçin ve ayarlar düğmesine tıklayın.
Mozilla Firefox
  • Ana menüden Araçlar | Seçenekler öğelerini seçin.
  • Seçeneklerin sol bölmesinden Ağ Özellikleri'ni seçin.
  • Sonra "JavaScript'i etkinleştir"i seçin. (Java'yı etkinleştirmek zorunda değilsiniz, ama etkinleştirmenizin bir zararı olmaz.)
Netscape 6.x/7.x (Mozilla 1.x)
  • Ana menüden Düzen (Edit) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin.
  • Açılan pencerenin sol tarafındaki seçenekler listesinden Advanced (Gelişmiş) etiketine tıklayın.
  • Sağ tarafta Enable Javascript for Navigator (Navigator İçin Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.
Netscape Communicator 4.x
  • Ana menüden Edit (Düzen) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin.
  • Açılan pencerenin sol tarafındaki seçenekler listesinden Advanced (Gelişmiş) etiketine tıklayın.
  • Sağ tarafta Enable Javascript (Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.
Opera 6.x/7.x
  • Ana menüden Dosya | Seçenekler... öğelerini seçin.
  • Multimedia seçeneğine tıklayın
  • "JavaScript" başlığı altında "JavaScript'i etkinleştir"i seçin.
buradan seç ve etkinleştir

Nht_07 05-14-2009 07:31 PM

Arkadaşım Localhostta nasıl mı çalıştıracam bunu mu dmek istiyorsun ?

TiFus 05-15-2009 02:15 PM

Alıntı:

ysnkrks tafarından gönderildi (Mesaj 283825)
Internet Explorer 5.x/6.x
  • Ana menüden Araçlar | Internet Seçenekleri... öğelerini seçin.
  • En alta doğru Özel Düzey düğmesini göreceksiniz. Onu seçin.
Internet Explorer 5.x (Macintosh)
  • Düzen menüsünden Tercihler öğesini seçin (Mac OS X kullanıcıları Explorer menüsünden seçim yapacaktır).
  • Web Tarayıcı sekmesine tıklayın. Web İçeriği maddesine tıklayın.
  • Aktif İçerik bölümünde Komut Dizilerini Etkinleştir kutusu mutlaka işaretli olmalıdır.
Internet Explorer 4.x
  • Ana menüden Görünüm | Internet Seçenekleri... öğelerini seçin.
  • Aşağıya doğru, üstünde özelleştir yazan düğmeyi seçin ve ayarlar düğmesine tıklayın.
Mozilla Firefox
  • Ana menüden Araçlar | Seçenekler öğelerini seçin.
  • Seçeneklerin sol bölmesinden Ağ Özellikleri'ni seçin.
  • Sonra "JavaScript'i etkinleştir"i seçin. (Java'yı etkinleştirmek zorunda değilsiniz, ama etkinleştirmenizin bir zararı olmaz.)
Netscape 6.x/7.x (Mozilla 1.x)
  • Ana menüden Düzen (Edit) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin.
  • Sağ tarafta Enable Javascript for Navigator (Navigator İçin Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.
Netscape Communicator 4.x
  • Ana menüden Edit (Düzen) | Preferences (Tercihler) öğelerini seçin.
  • Sağ tarafta Enable Javascript (Javascript'i Etkinleştir) yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.
Opera 6.x/7.x
  • Ana menüden Dosya | Seçenekler... öğelerini seçin.
  • Multimedia seçeneğine tıklayın
  • "JavaScript" başlığı altında "JavaScript'i etkinleştir"i seçin.
buradan seç ve etkinleştir

Çok saol MÜDÜR deli olucaktım ya javaspirt çalışmadığı için bilgisayarımda herşey kısıtlıydı süpersin ellerine sağlık ...........