![]() |
Airties Adsl Usb Kolay Kurulum
AirTies ADSL USB KOLAY KURULUM
AirTies ADSL USB KOLAY KURULUM Adım 1: Yazılım ayarlarını yapmadan önce RT-101'in güç adaptörünü prize takınız ve cihazın kutusundan çıkan Ethernet kablosu ile bilgisayarınızın Ethernet çıkışını RT-110'in arka panelindeki Ethernet çıkışlarından herhangi birine bağlayınız. Daha sonra RT-101'in arka paneldeki açma/kapama anahtarından çalıştırınız ve cihazın yüklemesi için 30 saniye kadar bekledikten sonra bilgisayarınızı çalıştırınız. Adım 2: Bilgisayarınız açıldıktan sonra RT-101'in kutusundan çıkan Kolay Kurulum CD'sini CD sürücüsüne yerleştiriniz. AirTies ADSL Hizmet Programı otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır. İlk olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir, "İleri>" butonunu tıklayarak kuruluma devam ediniz. Adım 3: ADSL servis sağlayıcınızdan almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi belirtilen yerlere giriniz. Kablosuz ağınıza vermek istediğiniz adı değiştirip "Kaydet" tuşuna tıklayınız. Adım 4: Bilgileriniz RT-101'e kaydedildikten sonra AirTies ADSL Hizmet programı tamamlanacaktır. "Son" tuşuna tıklayarak kurulumu bitirip programı başlatınız. Adım 5: AirTies ADSL hizmet programı RT-101'e yeniden bağlanarak size modemin durumu hakkında bilgiler verecektir. Adım 6: Internet�e bağlantı sağlandıktan sonra yukarıdaki bilgileri göreceksiniz. Test sayfasına tıklayarak bilgisayarınızdan Internet�e kadar uzanan bütün bağlantıları otomatik olarak kontrol ettirebilirsiniz. |