ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Süpermarket (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=680)
-   -   Mistürk Doğal ve Katkısız Köy Sucuğu 950 - 1050 Gr. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=763300)

Prof. Dr. Sinsi 09-08-2012 01:32 AM

Mistürk Doğal ve Katkısız Köy Sucuğu 950 - 1050 Gr.
 
Mistürk Doğal ve Katkısız Köy Sucuğu 950 - 1050 Gr.

SUCUK

Anadolu''ya özgü bir kültürdür sucuk. Doğum yeri her ne kadar bilinmese de sucuk diyarı Kayseri diye bilinir. Kayseri halkı sucuğa ve pastırmaya lezzetinin Erciyes Dağı''ndan gelen esintinin verdiğini söylerler Sucuk literatürlerde baharatlanmış kıymanın kurutulmuş bağırsağa doldurulmuş şekli diye geçer. Fakat sucuğun doğumu eskiden tarlada çalışan işçiler için et yemek çok zor bir işti. Sıcaklardan dolayı et fazla durmaz ve kısa bir süre içinde bozulur, yenmez hale gelirdi. Bozulmayı önlemek için kıymayı bolca baharata bularlar, o şekilde ömrünü uzatmaya çalışırlardı. Yalnız kıymanın hava almaması gerekiyordu. Bunun için birçok denemeden sonra bağırsak bulundu. Temizlenen ve kurutulan bağırsaklara baharatlanmış kıymayı koymak o yiyeceğin uzun süre bozulmamasına yarıyordu. Bazen günlerce geçirilen elektriksiz yayla ortamında her daim et yeme arzusu bu şekilde giderilmiş olurdu.

MİSTÜRK SUCUK

Her nekadar Sucuk Anadolu kültürü olsada et ve hayvan kalitesi olarak et ürünleri sektöründeki herkes Trakya etini 1 numara gösterir birde doğal olarak bu etlerden hilesiz ve hurdasız şekilde yapılmış sucuğu ve lezzetini düşünün.İşte Mistürk sizlere doğal lezzetli trakya etlerinden imal edilmiş sucukları etin kalbinden memlekettengelsin.com aracığılıyla ile adresinize yoluyor ve Mistürk sucuğuna sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi koymuyor, yağ oranını dengeli tutuyor, mide yakmıyor ve size sadece bu lezzetli sucuğun keyfini yakamak kalıyor.

İçindekiler

Trakya danası, %5 Trakya Kuzusu, Kimyon, Karabiber, Sarımsak, Kişniş, Kombomix karışk sucuk baharatı, Tuz

Yapılışı

Doğal Trakya etlerinden ayrılan sucukluk etler kıyma olarak çekilerek içindekiler kısmında yazan baharatlarla karştırlarak yoğrulur, 1 gün soğuk hava deposunda sucuk hamuru bekletildikten sonra doğal bağırsağa dolumu yapılır, fırınlanır ve 3-4 gün sonra satışa sunulur.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 07.09.2012
43,19 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.