![]() |
Karizmayı Çizdiren Aslan
Ormanlar kralının karizmayı çizdirdiği an. Öfkeli dişisiyle kavgada erkek aslan böyle sindi. Ünlü doğa fotorafçısı Lee Wittarm'ın geçen ocak ayında Botswana'nın Okavango Deltası'nda, aslanlarla ilgili yeni belgeselinin çekim çalışmaları sırasında, yavrularının babası olan erkek aslanla dişi aslanın kavgaya tutuştukları an, objektife yakalandı. |
Cevap : Karizmayı Çizdiren Aslan
:nono:Karizmayı çizdirmiş sayılmaz unutmayalım karşısında yine aslan var kedi değil:biggrin:
|
Alıntı:
|
Demekki evde kadının sözü geçiyor:smile:
Aile meselesi karı koca arasına girilmez.:nono::24::24: |
Alıntı:
O zaman kadının fendi erkeği yendi diyelim:ashamed0002: |
Alıntı:
:good:Katlıyorum sana ehuehuehu:biggrin: |
Bence aslan centilmenlik yapıp bayana karşı ses çıkarmıyo. Erkek olsan gününü gösterirdim sana der gibi bakışı var.:42:
|
Kim bilir belki de tipik kadın dırdırıdır:42:
- Nerde kaldın bey? nerde ceylan çocuklar aç seni bekliyor sen kahve köşelerinde okey oynarken ben saçımı süpürge ettim kafamda saç kalmadı! Aslan bir düşünür koltuğunun altına iki ceylan alıp gelir ne biçim Aslansın sennn!...:rolleyes: |
sevgi gösterisi olmasın?:wink:
teşekkürler |
Alıntı:
|
görüne sadece işin başlangıcı bence sonunu görmeden karizmanın çizilmiş olduğunu düşünmememiz isabet olur..
|
Equinox'unda Dediği Gibi Karı Koca Arasına Girilmez Boşwerin :d ... Böyle Karizma Çizilirmi Ya :) Yaz Maşallah Dişi Aslanda Kaplan Gibi Diyicemde Zaten Öyle Sayılır Neyse Kartal Gibi Diyim :)
|