![]() |
Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" "KRDNZ" Ve "Yesimciwciw" /2009
Yaptıkları birbirinden güzel paylaşımlar ve istikrarlı katılımlarıyla nisan ayının en başarılı üyeleri değerli arkadaşlarımızdan Gökkuşağı, KRDNZ ve Yesimciwciw olmuştur. Böylesi güzel bir bilgi ziyafetine bizleri konuk ettikleri için huzurlarınızda değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, daima bizlerle olmalarını temenni ediyorum. Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen... |
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" "KRDNZ" Ve "Yesimciwciw" /2009
Her 3 arkadaşıda tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: "Gökkuşağı" "KRDNZ" Ve "Yesimciwciw" /2009
Alıntı:
her 3 arkadaşımı özelliklede sevgili KRDNZ'i:P tebrik ediyorum başarılarınızın reel hayattada bu istikrarda devam etmesini dilerim. |
Tebrik ederim arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim...
|
Teşekkürler arkadaşlar :)
Sevgili hemşerim Yesimciwciw ve Gökkuşağı'nı da tebrik ediyorum. Ayrıca sanırım forumda bayanlar biraz daha üstün durumdalar mı ne?:tongue: Beyler alınmasın:) Alıntı:
|
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.:wink:
Sevgili KRDNZ ve Yeşimciwciw kardeşimide tebrik ederim. |
Düzelttim göremedim heyacandan olmalı : )
|
:good::good::good: Arkadaşlar üçünüzde harikasınız.Tebrik ederim.
|
her 3 arkadaşımı da başarılarından dolayı kutluyor, tebrik ediyorum.
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar çook sağolun :)
Ayrıca bende hemşerim KRDNZ'i ve Arkadaşım GöKKuŞaĞı'nı Tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar=):img-clapping::img-clapping::img-clapping: |
Tebrik ederim 3 nüzüde canlar
Gökkuşağı http://img459.imageshack.us/img459/8...en12456ub8.gifKRDNZ http://img459.imageshack.us/img459/8...en12456ub8.gifYesimciwciwhttp://img459.imageshack.us/img459/8...en12456ub8.gif |
Tebrikler arkadaşlar.....
|
tebrik ederim arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim...
|
:img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping:
Tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim. |
Üç arkadaşıda ayrı ayrı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.:)
|