ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kozmetik, Sağlık & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=675)
-   -   İmroza El Yapımı Doğal Sabun Keçi Sütü & Kakao & Kahve (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=738756)

Prof. Dr. Sinsi 09-07-2012 01:17 AM

İmroza El Yapımı Doğal Sabun Keçi Sütü & Kakao & Kahve
 
İmroza El Yapımı Doğal Sabun Keçi Sütü & Kakao & Kahve

Yaklaşık 100 gr.

İçindekiler : Keçi sütü, zeytinyağı, bal, hindistan cevizi yağı, kakao yağı, kahve yağı, kostik ve Gökçeada’nın yağmur suyu.Sütün içeriğindeki vitamin ve mineraller, cildin doğal yağ dengesini koruyarak temizler ve besler, onarır, nemlendirir. Kakao yağının güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu ve ciltteki çatlakları onarıcı etkisi; bal, süt diğer yağlarla birleşerek cildi temizlerken, ekstra bakım sağlar. Kahve tanecikleri cilde masaj yaparak kremsi bir yumuşaklık kazandırır. Kuru / Normal saç ve ciltlerin bakım ve temizliği için mükemmel bir sabundur.

Üretimindeki bütün aşamalar gıda mühendisi kontrolündedir.Tümüyle el yapımı üretilen İmroza Sabunları, birbirinden güzel kokularıyla aromaterapi özelliği taşır.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06.09.2012
7,91 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.