ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kozmetik, Sağlık & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=675)
-   -   Hürrem Sultan Hamam Otu Yağı Tekli (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=735711)

Prof. Dr. Sinsi 09-07-2012 12:04 AM

Hürrem Sultan Hamam Otu Yağı Tekli
 
Hürrem Sultan Hamam Otu Yağı Tekli

Yaz gelmeden kadınların en büyük problemi olan istenmeyen tüy problemine çözüm getiriyor. Kışın tüyler, kadınları çok fazla rahatsız etmez. Tüy alma işlemini haftadan haftaya yapabilirler. Fakat yaz geldiğinde, tüyler daha büyük bir problem haline dönüşür. Özellikle alınan tüyler iki gün sonra çıkmaya başlar. İki günde çıkan tüyler ise ne alınabilir derecede uzun ne de sizi rahatsız etmeyecek kadar kısadır. Osmanlı kadınlarının ve erkeklerinin vazgeçilmezi olan Hürrem Hamam Otu Yağı bu probleme çözüm getiriyor.

Ağda yapmak, epilasyon aleti ile tüylerinizi almak için saatlerce uğraşmak… Tüm bunlara bir son verecek olan Hürrem Hamam Otu Yağı, tüylerinizin bir daha çıkmamasını sağlayacak. Osmanlı döneminde Sultanların da tüylerini almak için kullandığı hamam otu yağı, günümüzün teknolojisi ile buluştu ve Hürrem Hamam Otu Yağı olarak sizlere sunuluyor. Yeni doğan bebeklerin koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileri yaşlardaki tüylenmesini tamamen geçiren Hürrem Hamam otu yağı, yetişkinlerin düzenli olarak kullanımı ile de istenmeyen tüy sorununa çözüm sunmaktadır.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Seçenek-6 : Tekli
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06.09.2012
9,89 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.