ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kozmetik, Sağlık & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=675)
-   -   Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener 150ml (Yumuşatıcı Losyon) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=732012)

Prof. Dr. Sinsi 09-06-2012 09:48 PM

Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener 150ml (Yumuşatıcı Losyon)
 
Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener 150ml (Yumuşatıcı Losyon)
[*]Cilde anında cömertçe nem veren ve eşsiz bir yumuşaklık hissi sağlayan zenginleştirilmiş yumuşatıcı losyon. Cilt yapısını gözle görülür biçimde iyileştirir ve belirgin gözeneklerin görünümünü minimize eder. Shiseido’ya özel Gelişmiş Enfüzyon Formülü cilde uzun süreli nem vererek anında yumuşaklık ve esneklik sağlar. Nazik bir şekilde cildi soyarak cilt yüzeyindeki yapıyı inceltir ve takip eden bakım ürünlerinin faydasını arttırır. Renk eşitliği sağlar ve aydınlık bir cilt yaratır.Cilt yapısını ve cildin genel durumunu temelden iyileştirir. Bir pamuk yardımıyla ya da ürünü doğrudan avuç içinize pompalayarak nazikçe tüm yüze sürün.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Kullanım Tipi : Onarıcı
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06.09.2012
260,20 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.