![]() |
GivenchyNo Surgetıcs Wrınkle Defy Serum 50 Ml
GivenchyNo Surgetıcs Wrınkle Defy Serum 50 Ml
Ürün Kullanımı 1. ADIM: Cilt yıkandıktan ve kurulandıktan sonra, özellikle kırışıkların bulunduğu bölgeye dikkatlice ve hafifçe masaj yapılır. Bu masaj mikrosirkülasyonu aktive etmek için baş parmak ile işaret parmağı arasında cildi havalandırmak şeklinde uygulanmalıdır. 2. ADIM: 2-3 damla serum tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanır. Kırışıkların bulunduğu bölgeler küçük dairesel hareketlerle işaret parmağı yardımıyla ovulur. Ürünün tamamen emilmesi için birkaç dakika beklenir. 3. ADIM: Az miktar krem avuç içinde hafifçe ısıtıldıktan sonra hafif vuruş hareketleriyle göz çevresi hariç tüm yüze (alından şakaklara doğru ve yanaklardan kulaklara doğru) uygulanır. Boyun bölgesinde de göğüs kısmından çeneye doğru masaj yapılarak uygulama bitirilir.Cilt Tipi Ogun cilt / 35 yaş ve sonrası için uygundur.Ürün Özellikleri Ürün içeriğinde bulunan ''cica-benzeri kompleks'' fibroplastları harekete geçirerek cildin doğal iyileşme sürecini yeniden başlatır ve her tip kırışıklığın iç kısımlarını hedef alır. Kompleks 3 farklı maddeden meydana gelir. Marine kolajen(bitki bazlı kolajen) : kırışıkların üzerini örter ve kırışıkları doldurur. Toniskin : fibroplastların çukur kısımlara yeniden göç etmesini ve çoğalmasını sağlar. Hücre stoklarını yeniden yapılandırır. Matrixyl : destek ağının yeniden yapılanması için kolajen liflerinin yenşden sentezlenmesini başlatır. Ayrıca ürünün içinde No Surgetics serisinin orjinal 3lü etkisi mevcuttur. (peeling etkisi, kolajen enjeksiyon etkisi ve d'compress etkisi).Ürün Avantajları Kırışıklarda derinlik, sayı, bölge ve uzunluk olarak azalma meydana gelir. 4 haftalık bakım sonrasında cilt yeniden yapılanır ve canlanır. Mimik çizgilerinde rahatlama gözlemlenir. Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06.09.2012 220,00 TL |