![]() |
Et Yemeği Tarifleri
Et Yemeği Malzemeler:
Sekiz çorba kasesi soğuk suya, sekiz eşit parçaya böldüğümüz et’i ve ince kıyılmış soğanı ilâve ederek haşlayın. Pişmeye yakın, tuzunu ilave edin ve sekiz parça doğradığınız diğer malzemeleri de ilave edip son aşamada ortadan bölünmüş ıspanağı da ilave ettikten sonra bol karabiber ilave edin.Servise hazırdır. Geleneksel Doğu Türkistan Uygur Mutfak Kültürü |
Et Yemeği Tarifleri
Beşamel Soslu Et Yemeği
Malzemeler:
Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır. Un yağ ile kavrulur. Süt yavaş yavaş karışıma eklenir. Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir. İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur. Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır. Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir. Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir. Peynirler kızarınca servis yapılabilir. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.