![]() |
Marine Edilmiş Taze Fasulye
Marine Edilmiş Taze Fasulye Malzemeler:
bir tencereye su koyup kaynatın. fasulyeleri doğrayıp (ben verev kestim) bu suda haşlayın. dereotu dışındaki diğer malzemelerle sos hazırlayın. fasulyeleri süzüp servis tabağına alın & üzerlerine sosu dökün. merine olması için 1-2 saat bekleyip dereotuyla süsleyip servis yapın. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Marine Edilmiş Taze Fasulye
Marine Edilmis Izgara Kabak
Malzemeleri:
1. Kabaklar temizlenir, yikanir, kurulandiktan sonra ortadan ikiye kesilir ve uzunlamasina yaklasik 1 cm eninde dilim dilim kesilir. 2. Kesilen kabaklar genis bir kabin icine alinir ve üzerine zeytinyagi gezdirilir ilk önce, daha sonra diger baharatlar da eklenir ve harmanlanarak marinatin her yere yayilmasi saglanir. 3. 15 - 20 dakika bir kenarda bekletilir, ben bu arada pilavimi hazirladim. 4. Marine süresi bittikten sonra izgara ve ya normal bir teflon tavaya kabaklari dizelim ve arkali önlü kizartalim. Yag ilavesine gerek yok, sebzeler zaten suyunuda saldigi icin ve marinattada zeytinyagi oldugu icin hic gerek yok. 5. Kabaklari iki parti olarak kizarttim ve son partinin icine birkac cherry domateside ekledim ve tekrar tüm kabaklari tavanin icine aldim ki, sicak kalsin servise kadar diye. Afiyet olsun!! http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.