Prof. Dr. Sinsi |
09-06-2012 03:10 AM |
Domatesli Bruschetta (İtalya)
Domatesli Bruschetta (İtalya)
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler: - 8 dilim ekmek (ince dilimlenmiş)
- 2 adet domates
- 6 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak (dövülmüş)
- 2 yemek kaşığı fesleğen (ince dilimlenmiş)
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı:[*]Domatesleri küp şeklinde kesin. Domateslere fesleğen, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 diş sarımsak, tuz ve kararbiber ekleyip bir kapta karıştırın.()[*]Ekmekleri fırında 4-5 dk. gevrek olana kadar ısıtın.[*]1 diş dövülmüş sarımsağı ekmeklerin üzerine sürün. Domatesleri karışımı ekmeklerin üzerine (kapatacak kadar) koyun.[*]Sıcak servis yapın. Afiyet Olsun
|