Prof. Dr. Sinsi |
09-06-2012 03:10 AM |
3 Renkli Crostini (İtalya)
3 Renkli Crostini (İtalya)
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler: - 4 dilim ekmek (ince dilimlenmiş)
- 1 yemek kaşığı ançüez püresi
- 8 ince dilim mozzarella peynri
- 8 ince dilim domates
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 adet ançüez filetosu
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı:[*]Ançüez püresini ekmeklerin üzerine sürün.[*]Her dilime 2 dilim mozzarella ve 2 dilim domates koyun. (1 mozzarella-1 domates dilimi şeklinde). Üzerlerine tuz ve karabiber serpin.()Üzerlerine ançüez filetosu koyun. (Ben ançüez filetosu ve püresi kullanmadım. Bence daha lezzetli oluyor.)[*]Ekmekleri fırında 4-5 dk. gevrek olana kadar ısıtın.[*]Sıcak servis yapın. Afiyet Olsun
|