![]() |
Beslenme Ve Hastalıklar - A Dan Z Ye Hastalıklara Yararlı Sebzeler -M
M Mide ağrısı: Kil, havuç, lahana, ayva, incir, marul, elma, patates, tarçın, tarhun, rezeyan, çörekotu, nane, kuşdili. Mide spazmı: Fesleğen, kimyon, nane, kişniş, tarçın, mercan köşk. Mide ülseri: Kil, havuç, lahana, elma, patates, papatya, limaon, meyan kökü, yulaf, badem. Mide tembelliği (hazımsızlık): Sarmısak, nane, karabiber, adaçayı, kekik. Mide ekşimesi: Limon, nane. Mide-barsak kanamaları: Havuç, limon, semizotu. Migren: Fesleğen, karanfil, kakule, ıhlamur, papatya, limon, okaliptus, lavantin, mercan köşk, nane, kuşdili, siyah hardal, anason, portakal Makatta çatlama: Kil, lahana, ayva. Menopoz dönemi: Kaysı, muz, kil, havuç, kiraz, kestane, lahana, ıspanak, incir, fındık, portakal, greyfurt, çavdar, soya, yerelması, papatya, servi, adaçayı. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.