![]() |
Çirozbalığı Salatası
Çirozbalığı Salatası
Açıklama Izgaranızı (ızgaranız yoksa fırınınızın ızgarasını) yakın. Çirozları ızgara teline yerleştirin, her iki yanını da iyice kızarıp, kabarıncaya kadar pişirin. Malzemeler 10 adet çiroz 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet limonun suyu 1 demet dereotu (ince kıyılmış) Tarifi [*]Izgaranızı (ızgaranız yoksa fırınınızın ızgarasını) yakın. Çirozları ızgara teline yerleştirin, her iki yanını da iyice kızarıp, kabarıncaya kadar pişirin.[*]Balıkları ızgaradan alıp, derilerini soyun. Orta kılçıklarını çıkarın, etlerini uzun uzun koparıp bir tabağa yerleştirin.[*]Balıkların üzerine zeytinyağını ve limon suyunu gezdirin. İnce kıyılmış dereotunu serperek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.