![]() |
Terbiyeli Sebzeler
Terbiyeli Sebzeler
4 kişilik 2 rezene kökü, 150 g 2 alabaş, 1 kırmızı küçük , çeşitli yeşillik Terbiye: 4 yemek kaşığı soya sosu, yarım tatlı kasığı iri öğütülmüş kara, 1 tutam şeker, 6 yemek kaşığı soya yağı Rezene köklerini ayıklayarak ortadan kesin, kaynar suda 3 dakika haşlayın, soğuk sudan geçirin ve dilimleyin. Mantarları ayıklayın. Alabaşları soyun, 1 cm kalınlığında dilimleyin, dilimleri ortadan kesin. Biberi yıkayın, çekirdeklerini çıkartın. Domatesleri çapraz olarak yarın. Terbiye: Malzemeleri karıştırın ve sebzelere dökün. Alüminyum folyodan kaseler yapın, sebzeleri, önce rezene ve , sonra alabaş ve , nihayet olmak üzere yerleştirin. Sebzelere terbiye gezdirin, kıyılmış yeşillik serpiştirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.