![]() |
Tartar Sosu 2
TARTAR SOSU 2 · 2 kap mayonez · ½ kap ince kup kup,minnacik kiyilmis kucuk salatalik tursusu · 2 adet haslanmis sert kati yumurta-tel suzgecten gecirin elle bastirarak · 4 yemek kasigi ince kup kup,minicik kiyilmis sogan · 4 yemek kasigi kapari-suyunu suzun her zaman-cok tuzludur-dikkat!!! · Varsa 1 tatli kasigi elde ufalanmis kuru taragon out · 4 yemek kasigi hazir Dijon hardal · 4 yemek kasigi taze,kiyilmis maydanoz yapraklari · 3 yemek kasigi limon suyu Bir kapta hepsini karistirin iyice.Bir gece buzdolabinda ,her zaman agzi kapali olarak bekletin-hem tadlari birbirine karisacak ve hem de sogukken tadi daha muhtesem olacaktir.3 kap=750 ml cikar.Tum deniz urunlerinde,sandoviclerde vs kullanin. Food TV Deniz urunleri icin cok kullanilan dunyaca unlu Tartar sos Icine ilave edilebilecek oteki alternatiflerse; · 1 yemek kasigi ya da daha az ezilmis+kiyilmis sarimsak, · ve/veya 2 yemek kasigi incecik kiyilmis taze yesil sogan+aci pul biber, · 15-20 adet yesil ,cekirdeksiz kiyilmis zeytin · 1 yemek kasigi kadar beyaz sirke · dereotu-incecik kiyilmis · dilediginiz kadar,2 yemek kasigi gibi aci taze yesil veya kirmizi minik taze biber-incecik kiyin · 1 adet haslanmis kati yumurta-tel suzgecten gecirin elle bastirarak · haslanmis misir taneleri · cok az cekirdekleri cikartilmis ince kiyilmis domates · kanola ve misir yagi yerine hakiki sizma zeytinyagi. · Tumunu 24 saat icinde kullanmak idealdir her zaman. · Her zaman buzdolabinda agzi kapali muhafaza ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.