![]() |
Sebzeli Hindi
Malzemeler:
- 350 gr kuş başı eti - 1 adet kuru soğan - 4 adet yeşil biber - 1 adet havuç - yarım demet dereotu - 1 çay bardağı bezelye - 2 çorba kaşığı krema - 2 çorba kaşığı margarin - 1 çorba kaşığı un - 3 su bardağı su - 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Margarini,incecik doğranmış soğanı, rendelenmiş havucu tencereye koyun,karıştırın.Karıştırdıktan sonra içine biberleri ve tuzu ilave edip sebzeler diriliğini kaybedene kadar karıştırın.Sonra iri iri doğranmış hindi etini,tuzu bir tencereye koyun biraz karıştırdıktan sonra üzerine krema ve sıcak su ekleyin.Kapağı kapattıktan 15 dakika sonra içine haşlanmış bezelye ve dereotunu koyun .Üzerini süslemek için domates kullanabilirsiniz. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.