![]() |
Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba
Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba Tencereye su koyup kaynatıyoruz. Soğanı doğrayıp ekliyoruz. Patates ve havucu soyup doğruyoruz. Malzemeler : Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba 2 Patates 1 Havuç 1 Soğan 1 Diş Sarımsak 1 Su B. Et Suyu Su Tuz Sıvıyağ Üzeri İçin: Tane Bezelye Tane Mısır Tereyağı Hazirlanisi Tencereye su koyup kaynatıyoruz. Soğanı doğrayıp ekliyoruz. Patates ve havucu soyup doğruyoruz. Çorbaya katıyoruz. Et suyu, rendelenmiş sarımsak, tuz ve sıvıyağ katıyoruz. Piştikten sonra doğrayıcı ile püre haline getiriyoruz. Servis kasesine koyuyoruz. Üzerine bezelye, mısır ve eritilmiş tereyağı koyup servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.