![]() |
Kereviz Yaprağı Çorbası Tarifi
Malzemeler
1 kase kereviz yaprağı ayçiçek yağı yarım limon 1 kırmızı biber 1 kuru soğan 1 su bardağı et suyu 1 kase yoğurt 3 çorba kaşığı un su tuz Kereviz Yaprağı Çorbası Tarifi Et suyunu tencereye alın ve kaynamaya bırakın. Diğer tarafta terbiyesini hazırlamaya başlayın bir karıştırma kabının içine yoğurt, un, tuz, limon suyu ve su ekleyip karıştırın. Et suyundan bir miktar sosa ilave edip sosu tencereye ekleyin. Tavada sıvıyağ ile yemeklik doğranan soğanı ve kırmızı biberi soteleyin üstüne kereviz yaprağını ilave edin. Başka bir tavada 1 adet soğanı ve 1adet kırmızı biberi kesin ve Daha sonra çorbanın içine ekleyip bi taşım daha kaynatın.Sıcak servise sunun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.