ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Barbun Tava Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=709335)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 01:07 AM

Barbun Tava Tarifi
 
Malzemeler
1 kg barbun
¾ su bardağı buğday unu
½ çorba kaşığı tuz
Kızartmak için;
Ayçiçek yağı
Hazırlanışı
Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alın.Un ile tuzu bir kapta harmanlayın.Balıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın.
Afiyet olsun?
Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz?de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir.
Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salata.İçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel ?


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.