ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Hamsi Buglama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=709328)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 01:08 AM

Hamsi Buglama
 
Malzemeler:
- 1 kg hamsi
- 3 adet sogan
- 4 adet domates
- ½ demet maydanoz
- 2 limon
- Karabiber
- Zeytinyag
Hazırlanışı:
Hamsileri tepsimize diziyoruz üzerine dogradıgımız soganları ve domatesleri kat kat dizip, üst kısma maydanozları serpip limonları dilimliyoruz, karabiber ve tuz ekleyip en üste kısmada zeytinyag gezdiriyoruz fırına veriyoruz yaklaşık olarak 60 dk da pişiyor suyunu çeken kadar


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.