![]() |
Kalbura Bastı Yemek Tarifi
Malzemeler
1/2 margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı karbonat alabildiği kadar un içi: 1 çay bardağı ceviz içi 1 kaşığı tarçın şurubu: 2 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su limon suyu Hazırlanışı Malzemelerin hepsini karıştırıp iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Rende üzerinde açın. içine ceviz tarçın karışımını koyun ve poğaça şeklinde kapatın. önceden ısıtılmış fırında pişirin, önceden hazırlanıp soğutulmuş şurubu sıcak kalbura bastının üzerine dökün |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.