![]() |
Beşamel Soslu Patates Yemek Tarifi
Malzemeler
3 ORTA BOY HAşLANMIş PATATES YARIM KiLO MANTAR 1,5 BARDAK SüT 2 çORBA KAşIğI UN YAğ TUZ KARABiBER KAşAR Hazırlanışı MANTARLARI DOğRAYIP BiRAZ YAğLA KAVURUP KENDi SULARINI çEKiNCEYE KADAR PişiRiYORUZ KüP şEKLiNDE DOğRADIğIMIZ PATATESLERiDE MANTARLARLA BiRLiKTE 2-3 DAKiKA KARIşTIRARAK OCAKTAN ALIYORUZ.AYRI BiR YERDE BEşAMEL SOSU HAZIRLIYORUZ.MANTAR VE PATATESLi KARIşIMI BORCAMA DöKüP üZERiNE BEşAMAL SOSU KOYUP üSTüNü RENDELENMiş KAşARLA KAPLIYORUZ.öNCEDEN ISITTIğIMIZ FIRINDA üSTü KIZARANA KADAR PişiRiYORUZ. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.