![]() |
Badem Kremali Şeftali (Yahudi Yemeği)
BADEM KREMALI ŞEFTALİ (Yahudi Yemeği)
Dört kişi için: Dört büyük Bir büyük iki 100 gram toz (dövülebilir) 100 gram bal Bir çorba kaşığı ayçiçeği yağı Bir ın suyu Hazırlanması: Toprak bir kap içinde sarılarını le karıştırın, sonra balla yağı ilave edin. Çırpılmış katı akını da ekleyin. Portakal suyunu da boca edin. Kabuklarını soyacağınız ve çekirdeğini çıkartacağınız leri dörde bölün. Bir salata tabağına yerleştirin. Üzerlerine ince dilimleri yerleştirin. Badem sı ile örtün. Dört saat soğuttuktan sonra, ikram edebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.