![]() |
Afrodit Soslu Karnabahar Salatası
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler 1 adet karnabahar 8 yemek kaşığı zeytinyağ 2 limonun suyu 2 diş sarmısak 1 çay kaşığı hardal 1 demet dereotu 1 demet maydanoz Tuz Yemeğin Tarifi Karnabaharları yıkayıp gövde kısımlarından ayırın. Kaynayan suyun içine limon suyu ve tuz atın. Karnabaharları tencereye koyup 5 dakika haşladıktan sonra süzün. Maydanoz, dereotu, sarmısak, limon suyu, hardal, zeytinyağ ve tuzu mikserden geçirin. Sosu, henüz soğumamış olan haşlanmış karnabaharların üzerine dökün. 1 saat bekletip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.