![]() |
Vişneli Dondurma ...
MalzemelerSüreZorlukKişi3 Adet çırpılmış yumurta sarısı 30 dk * 5 12 Su bardağı toz şeker 12 Su bardağı süt 12 Çay kaşığı tuz 2 Su bardağı soğutulmuş krema 34 Su bardağı vişne konsantresi / MalzemelerSüreZorlukKişi3 Adet çırpılmış yumurta sarısı 30 dk * 5 12 Su bardağı toz şeker 12 Su bardağı süt 12 Çay kaşığı tuz 2 Su bardağı soğutulmuş krema 34 Su bardağı vişne konsantresi · Yumurtaların sarıları, şeker, süt ve tuzu bir tencerede karıştırın. ·· Orta ateşte devamlı karıştırarak üstünde kabarcıklar belirmeye başlayana dek ısıtın. ·· Ocaktan alıp, bir kaba koyun. ·· Üstünü kapatıp, oda sıcaklığına gelene dek 1-2 saat buzdolabında soğutun. ·· Kalan malzemeleri sütlü karışıma katın. ·· Buzluğa koyup soğumaya bırakın. ·· 2 saatte bir çıkarıp savurarak karıştırın. ·· İyice donduğunda servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.