ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Et Haşlaması (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=708437)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 01:41 AM

Et Haşlaması
 
malzemesi 5_6 kisilik)
1 kg. kuzu veya koyun eti,
4 orta boy patates
3 orta boy havuc,
2 büyük sogan
10 bardak su ,tuz,
yapilisi:
patatesler haric,tüm malzeme suyun icine atilarak pisirilir.pisirmede olusan köpükleri alin.patatesler büyük parcalar seklinde dogranarak etlerin pismesine yakin tencereye atilir.Haslamaniz 1 saat icinde hazir olacaktir.
NOT : kisik ateste pisirmelisiniz...


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.