![]() |
Etli Tirit Hazırlama Süresi: 25 Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 8
Etli Tirit Hazırlama Süresi: 25
Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 8 Malzemesi: 500 gr. kuzu kuşbaşı 6 dilim ekmek 3 adet soğan 1 yemek kaşığı tereyağ 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Tarifi: • Eti yıkayıp tencereye koyun. • 3 bardak su, karabiber ve tuz koyun. • Tereyağı ilave edip et yumuşayana kadar pişirin. • Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp tuzla ovun. • Maydanoz ilave edip karıştırın. • Ekmek dilimlerini küçük parçalara bölüp servis tabağına yayın. • Üstüne soğan ve eti suyuyla birlikte koyun. • Maydanozla süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.