![]() |
Salça Soslu Tavuk
Malzemeler,
1 parça tavuk göğüs eti 2 yemek kaşığı salça 1 adet domates 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı kekik 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı sıvıyağ Hazırlanışı, Tavuk etini ince şeritler halinde doğrayın. Domates ve soğanın kabuğunu soyup rendeleyin. Yayvan bir kapta; salça, sıvıyağ, kekik, tuz, domates ve soğan rendesini karıştırın. Tavuk etlerini sosun içine koyup 15 dakika bekletin. Soslu tavuk etlerini tavaya alın. Tavanın kapağını kapatıp en kısık ateşte yaklaşık yarım saat pişirin. Yeşillikler ve patates kızartmasıyla servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.