![]() |
Milföy Hamurlu Muz Tarifi
MİLFÖY HAMURLU MUZ TARİFİ
. 2 paket milföy hamuru . 4 tane muz . 1 limonun suyu . 1 yumurta sarısı . çikolatalı sos http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yapılışı Milföy hamurlarını dolaptan çıkarıp yumuşamalarını sağlayın. Muzların kabuklarını soyup uzunlamasına ortalarından ikiye bölün. Kararmamaları için üstlerine limon suyunu gezdirin. Daha sonra her bir milföy hamuruna muz yarılarını diyagonal olarak koyun.Hamurun karşılıklı iki tarafını muzların üstüne kapatıp iyice bastırın. Hamurların üstüne yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış fırında 15 dakika kadar pişirin. Üstlerine çikolatalı sos yerine kakaolu puding de kullanabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.