Prof. Dr. Sinsi |
09-05-2012 02:23 AM |
Fındıklı Kurabiye -2-
- 1 paket margarin
- 1 yumurta
- 1/2 çayfincanı kepek
- 1,5 çay fincanı un
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay fincanı tozşeker
- 1 çay fincanı yulaf
- 185 gr. fındık
- 1/2 çay kaşığı soda
- Yağ ve şekeri krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
- Yumurtayı da ekleyerek karıştırmaya devam edin.
- Kepek,uylaf,dövülmüş fındık,un,soda ve tarçını da buna karıştırarak iyice karıştırın.
- Küçük parçalara ayırarak fırın tepsisine yerleştirin ve hafifçe ısıtılmış fırında altın rengine gelinceye kadar pişirin.
- Soğuttuktan sonra servis yapın.
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.