Prof. Dr. Sinsi |
09-05-2012 01:32 AM |
Oraletli Pasta
Malzemeler
Beyaz Muhallebi - 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket kare kakaolu bisküvi
Oraletli Muhallebi- 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı nişasta
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 paket arzuya göre Tang
Yapılışı[*]Beyaz muhallebinin tüm malzemeleri bir tencereye konur, pişirilir.[*]Sıcakken tepsiye önce beyaz muhallebi dökülür[*]Diğer bir tencereye de oraletli malzeme konur, pişirilir.[*]Beyaz muhallebinin yüzeyini kapatacak şekilde kakaolu büsküvi döşenir, üzerine hemen oraletli muhallebi konur.[*]Soğuduktan sonra birkaç saatte dolapta bırakılır, dilimlere bölünerek servis yapılır.[*]üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
|