ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Vitaminlerin Kutsal Kitabını Yazdı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=70258)

yesimciwciw 04-12-2009 08:11 AM

Vitaminlerin Kutsal Kitabını Yazdı
 
http://www.guncelhaber.com/pics/259047-7431.jpg
VİTAMİNLERİN KUTSAL KİTABINI YAZDI!

Tanınmış beslenme uzmanı Prof. Dr. Earl Mindell'in, doğru vitamin kullanımının önemine dikkat çektiği "Vitaminlerin Kutsal Kitabı" çıktı.



Prestij yayınlarından çıkan kitabında Prof. Dr. Mindell, protein, yağ ve karbonhidrat gibi diğer besin ögeleriyle karşılaştırıldığında, alınan vitaminin çok daha az olduğunu belirtiyor.

Bir vitamindeki yetersizliğin bile tüm insan vücudunda tehlikeye neden olabildiğini dile getiren Mindell, vücudun normal fonksiyonlarını

gösterebilmesini sağlayan vitaminlerin gerek doğal gıdalardan gerekse besin desteklerinden elde edilmesinin zorunlu olduğunu vurguluyor.

"Vitaminlerin Kutsal Kitabı"nda doğru zamanda doğru vitamin kullanımının önemini anlatan Mindell, ayrıca çeşitli hastalık durumlarında hangi vitaminlere başvurulması gerektiğini, vitaminlerin muhtemel faydalarının yanı sıra yetersizliğinin neden olduğu hastalıklar ve bu hastalıklardan korunmak için en iyi doğal kaynakları, kullanım yollarıyla birlikte anlatıyor.

Dr. Mindell, kitapta ayrıca "Depresyon, anksiyete ve stresle mücadele eden besinler", "Gerçekte hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu nasıl bulursunuz?", "Özel vitamin ihtiyaçlarınız", "Kilo vermek ve sürdürebilmek için vitamin dengeli Mindell diyeti", "Hastalıklar sırasında besin desteklerine neden ihtiyacımız vardır", "Şifalı bitkiler, homeopati ilaçları, esansiyel yağlar ve halk ilaçları" gibi konuları da ele alıyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.