![]() |
En Çok Neden Ağlarsınız ?
Eğer ağlıyorsanız bi neden vardır sizin nedeniniz nedir niye ağlarsınız
|
Cevap : En Çok Neden Ağlarsınız ?
valla ben çok sulu gözlüyüm ama ağlamak duruma göre değişir yani belli bir sebebi yoktur bence.
|
valla insan yeterki ağlamak istesin bir neden olması gerekmiyor ben ailemden uzaklarda yaşadığım ve hiç bir zaman onların yanında yaşama şansım yok sebepsiz yere ağlayabiliyorum
|
Benim kadar sulu göz yoktur forumda bile biri üzse ona bile gözlrim dolar http://www.forumsinsi.com/forum/imag...s/icon1uzz.gif...
|
En çok sinirlendiğim zaman hemde yüksek sesle ağlarm:)
|
İçime hapsolmuş dertlerim olduğu zaman.En çok da sinirden ağlarım.Öfkemi dışarıya vuramadığım zaman ağlarım işte:redface:
|
ben ağlamam
|
genel bir sebep olmamakla birlikte . ben çok değer verdiğim insanlarla ilgili sorunlarda ağlarım...
|
Sinirimden ağlarım dışarıya vuramıyorsam kendime zarar veririm bi bakıma yani...
en çokda en yakın arkadaşım sandığım kişilerden darbe yediğim zaman ağlarım hemde öyle bir ağlarım ki...:'( |
Alıntı:
|
Bi önemli konularda fedakarlığa şahit olduğumda gözlerimin dolmasına mani olamam,birde çok sinirlenipte birşey yapamadığım anlarda çocuk gibi ağladığım olmuştur,bakıyorumda bu konuda yanlız değilmişim...
|
Alıntı:
bende sulu gözlüyüm:img-fie: |
wlla bn sinirlendğmde ağlamam sinirlendreni ağlatırım =) bi de bn bir kişi için ağlamam elde edemediğim şeyler için ağlarım..tşkrlr
|